Josip Iličić (Jojo): Skupaj z njegovimi tremi damami se mu piše čudovito življenje!

 Josipu je mama umrla, ko je bil star eno leto, na težki poti ga je podpiral oče in pozneje žena Tina. Zdaj si je ustvaril svojo družinico s kar štirimi damicami. (foto: Vid Ponikvar, Sportida) Vid Ponikvar, Sportida
3. 4. 2018

Jojo, tako ga kličejo prijatelji, je nogometaš, ki se ne izpostavlja, je skromen in kljub temu zelo priljubljen ter uspešen. Vsaj v Italiji, kjer živi že osem let.

Igral je za Palermo, Fiorentino in od te sezone za Atalanto.

Napadalec (30), rojen v BIH svoje življenje posveča ženi Tini, nekdanji atletinji, dobro leto stari Victorii in zdaj tudi novorojenki Sofii. Poleg nogometa in družine pa ima Josip zelo rad tudi lepe kose oblačil, navdušuje ga Tina in skupaj sta v javnosti vedno popolna in brezhibna. Lepi in urejeni sta tudi njuni punčki in dom. V Firencah in na sploh v Italiji ga navijači kujejo v zvezde, ker je eden najboljših strelcev lige serie A, ki jo prenaša Šport TV.

Letos se začno tudi tekme Lige narodov. Josip bo skoraj zagotovo igral za Slovenijo, saj sta s selektorjem Tomažem Kavčičem v zelo dobrih odnosih že »od nekdaj«. Še iz časov, ko je Tomaž treniral mlade reprezentance. Tomaž je bil fantom, kot so: Oblak, Matevž, Krhin, Birsa ... kot »drugi oče«. Iličićevo ime se je pričelo pojavljati v kombinacijah, ki lahko enemu najboljših slovenskih nogometašev  zadnjih let zgolj laskajo. Španski Estadio Deportivo poroča, da je trener Seville Vincenzo Montella svojemu predstojnemu športnemu direktorju Oscarju Ariasu svetoval nakup dveh igralcev, ki trenutno blestita v Serie A. Prvi je napadalec Bologne Simone Verdi, drugi pa nihče drug kot prav Iličić, ki je sicer pri Fiorentini z Montello že sodeloval. Iličić v Italiji sicer nastopa od leta 2010 naprej, v majicah Palerma, Fiorentine in Atalante pa je skupaj v Serie A zbral kar 231 nastopov in dosegel 59 zadetkov.

Značke: Josip Iličić

Priporočamo