Joško Čagalj – Jole na smučanju nabira energijo

Joško Čagalj – Jole na smučanju nabira energijo (foto: lasten arhiv) lasten arhiv
1. 2. 2019

Kralj zabave, hrvaški pevec Joško Čagalj, ki ga bolj poznamo po imenu Jole, se je z družino odpravil na smučanje. Leto 2018 je bilo za Joška zelo uspešno. Praznoval je 20-letnico kariere in ob tem jubileju do zadnjega kotička napolnil areno v Zagrebu. Po napornem decembru pa je mirnejši januar izkoristil za počitek in druženje z družino.

“Smučanje je naša tradicija v začetku leta. Čeprav prihajamo iz dalmacije, kjer to ni ravno najbolj popularen šport, sem sam velik ljubitelj in na smuči sva z ženo Ano postavila tudi vse tri hčerke. Sedaj so že vse tako dobre smučarke, da se res da uživati. Ko so otroci še majhni je smučanje lahko naporno”, je o družinski idili na belih strminah povedal Joško, ki pa je kot pravi sam oddih tokrat res močno potreboval.

“Poslovno je bilo prejšnje leto eno najbolj uspešnih ampak tudi najbolj napornih. Najbolj mi bo v spominu ostala razprodana arena in najava za koncert v ljubljanskih Stožicah, ki pa je tudi že mesece razprodana. Včasih si nekaj želiš pa želiš in nikakor ne uspeš uresničiti. Potem pa se vse karte zložijo tako kot morajo in res sem zadovoljen. To mi daje dodaten veter v hrbet in neizmerno ponosen sem na svoje poslušalce, ki me zvesto spremljajo že več kot 20 let.”, je še dodal Joško.

Na vprašanje, kaj ima rajši zimo ali poletje, pa Jole odgovarja: “Če vprašate moje hčerke, bi bili več na snegu. Morda je razlog v tem, ker živimo v Splitu in tu sneg redko pade. Žena vedno bolj navija za morje. Sam sem za vse, kar vključuje druženje z mojimi damami. Moj urnik je tak, da imam čez teden več časa za njih – ko ga imajo one manje, za vikend pa ponavadi delam one pa so proste. Zato res cenim trenutke, ko lahko v miru brez obveznosti uživamo kot družina.”, ja za konec še povedal Joško.