Jože Činč: Ekskluzivno s poroke

Vir: Lea
1. 6. 2011

Pretekla sobota je bila v znamenju porok, ki so potekale po vsej Sloveniji. Najbolj znamenita je bila v Prekmurju, natančneje v Moravskih Toplicah, kjer je zmagovalec resničnostnega šova Big Brother slavnih Jože Činč dahnil usodni DA.

Jože in njegova izbranka Doris sta že nekaj časa srečno zaljubljena in svojo srečo sta zdaj okronala še s poroko. Čeprav so bile vremenske napovedi na njun poročni dan slabe, bile naj bi padavine in nizke temperature, jima je bila usoda naklonjena. Obred je stekel pod vedrim nebom v znamenju ljubezni in sreče.

‘’Do zadnjega trenutka nisva vedela, kaj se bo zgodilo, saj je s petka na soboto začelo močno deževati. Padavine so zajele Štajersko in v Prekmurju nismo pričakovali nič dobrega,’’ je povedal Jože. ‘’Kljub vsemu nisva izgubila upanja in prijatelji so naju potolažili, da naj bi dež (baje) prinašal v zakon obilico denarja.’’ (smeh)

V rojstni vasi

V Hotelu Vivat, kjer sta se mladoporočenca vzela in slavila, so priprave stekle že v jutranjih urah. ‘’Jaz sem dan prej spal v očetovi rojstni vasi. Doris ni bila z mano, tako da sva bila zadnjo noč ločena. Vsak na svoji strani. Imela sva le telefona in zjutraj sva se dvakrat slišala. Potem pa so nama vzeli telefona in prekinili najino komunikacijo. Ko sem se uredil, sem se odpeljal do hotela.

Tam so na čudoviti terasi že čakali zbrani svatje. Nekaj časa sem stal pred matičarjem in v pričakovanju odšteval minute,’’ doda Jože. Mladoporočenca sta si za poročno pesem izbrala Only Time pevke Enye. ‘’Ob zvokih glasbe sem zagle­dal najdražjo. V spremstvu tri- in šestletne družice, ki sta metali belo cvetje. Vedel sem, da bo lepa, a ko sem jo zagledal, so mi po licih stekle solze.’’

Priporočamo