Jože Činč: Ima svoj seksi koledar

Vir: Lea
24. 12. 2012

Prekmurec Jože Činč je znova presenetil javnost s prav posebnimi fotografijami. Svojim oboževalcem je namreč predstavil koledar za leto 2013 v Murkovem stilu!

Glede na to, da v zadnjem času veliko estradnikov ponuja svoje koledarje, si je Jože zamislil, da bo naredil prav posebno presenečenje za svoje oboževalce.

V bistvu so ga izzvali na Radiu Maxi, kjer v jutranjem program že nekaj mesecev dela z Andrejem Mernikom. Jože v programu skrbi za smešne in začinjene vložke, s katerimi navdušuje svoje poslušalce.

"Če že vsi ponujajo svoje koledarje, sem si rekel: Dobro, Činč, pol pa naredi nekaj drugačnega." (smeh) Spomnil sem se projekta, ki sem ga delal pred osmimi leti na temo Pirellijevega koledarja. Pobrskal sem po računalniku in našel slike. Lahko bi rekel, da smo naredili malo parodije na svoje zvezdnike, ki si ne upajo razgaliti se," nam je povedal Jože.

Na sliki prvih treh mesecev se tako predstavi popolnoma gol, njegovo mednožje pa prikrivajo tri cvetlice. Drzno, a Jože je vajen takšnih in drugačnih provokacij, s katerimi udari takrat, ko tega nihče ne pričakuje.

"Da bo stvar še bolj zanimiva, smo se tudi odločili, da bomo vsak teden razkrili po eno sliko tromesečja. Do konca decembra bo koledar v celoti na voljo oboževalcem." (smeh)

Priporočamo