Jože Činč: Njegovemu sinku se preveč mudi na svet

Vir: Lea
12. 1. 2012

Konec februarja bo napočil rok, ko bi Jože Činč moral postati očka. A trenutno se dojenčku že nekoliko mudi in njegova Doris bo morala zadnje tedne pred porodom mirovati.

Doris in Jože sta brez večjih težav prestala prvo polovico nosečnosti in se prepustila toku, ki bo nekoliko spremenil njun vsakdanjik. “Vsi že nestrpno pričakujemo prihod novega družinskega člana, a nekako si ne želimo, da bi prišel prehitro,” prizna Jože. Doris je namreč v visoki nosečnosti in do poroda je še nekaj tednov. “Dojenček se je že obrnil in obstaja nevarnost, da bi se porod prehitro sprožil. Prav zaradi tega mora Doris veliko počivati. Seveda ji ni lahko, saj se ne počuti dobro in ležanje ji vse skupaj še otežuje,” doda Jože.

Rizična nosečnost

Še dober mesec in pol je do roka poroda in mlado družinico so že pripravili na posledice prehitrega poroda. “Vse skupaj ni tako dramatično, a kljub vsemu skrbi ostajajo,” prizna Jože. “Otrok tehta dva kilograma dvajset, kar pomeni, da se pridno redi. Vsekakor pa bi moral še malo počakati. Smo sicer pripravljeni, da bo prišel prej, saj se mu očitno zelo mudi. (smeh) Vsi doma skrbimo za Doris in ji pomagamo, da bi te trenutke čim lažje prestala. Najhuje ji je prav to, da ne more spati in se težko premika tako, kot bi si želela. Prav zaradi mirovanja ji je še veliko težje.” Kljub vsemu pa se oba bodoča starša že veselita dojenčka, ki bo vsak trenutek prijokal na svet.

Obletnica

Jožeta bo letos osrečil dojenček, delaven pa bo tudi na glasbenem in službenem področju. “Odpirajo se nam nove stvari, s pesmijo Rozalija, ki smo jo predstavili na silvestrovo, pa podiramo rekorde. Je sicer priredba znanega hita Ai se eu te pego pevca Michela Tela in ima na internetu že več kot 35.000 ogledov. Druga velika stvar, ki nas čaka v letošnjem letu, pa je velika deseta obletnica skupine D`kwaschen retashy. Vsekakor bo velik žur, ki ga bomo proslavili tako, kot je treba!”

Priporočamo