Jože Činč: Skriva dojenčka!

21. 3. 2012

Novopečeni očka Jože Činč je skupaj s svojo Doris prestal mesec dni od rojstva svojega sinčka Noela. Mlada družinica se odlično počuti, kljub neprespanim nočem.

Noel ima svoj ritem, ki se ga drži na vsake tri do štiri ure. Z Doris usklajujeva delo, tako da se menjujeva pri nočnih opravilih. Je dokaj naporno, sploh zanjo, zato ji poskušam pomagati na vseh koncih in krajih,” prizna Jože.

“Noel je priden dojenček. V vsem tem času ga še sploh nismo slišali jokati. Nas pa drugače drži pokonci. (smeh) Komaj smo čakali, da se prikaže sonček in da nastopijo malo toplejši dnevi, saj smo si čim prej želeli tudi iz hiše.”

Jože si je ob prihodu novega člana vzel več kot 14-dnevni očetovski dopust, ki se počasi zaključuje. “Pesem Rozalija je poskrbela, da ne smemo počivati. Do jeseni imamo razprodane nastope, tako da se dogaja na polno.”

Jože in Doris sta se tudi odločila, da dojenčka ne bosta predstavila javnosti, zato se tudi še niso pojavile kakšne skupne slikice. “Trenutno se trudiva, da je to naša osebna intima. Ko bo otrok starejši in bo hodil z nama, seveda tega ne bova mogla preprečiti. Ampak prve mesece ga želiva imeti samo zase.”

Priporočamo