Jože Kontrec: "Dada naj si najde drugega"

Vir: Lea
10. 11. 2011

Mediji so se razpisali o propadlem zakonu družine Kontrec. Člana skupine Langa je namreč že pred časom zapustila operna pevka Dada Kladenik, s katero sta se poročila lani avgusta.

Poroke, ki se je zgodila na domačiji Kontrec v Beltincih, ne bodo zlahka pozabili ne svatje in tudi ne domačini, ki so bili priča vrtni ceremoniji. Na lično opremljeni zelenici, kjer je potekal obred, se je zbrala le peščica Dadinih in Jožetovih najboljših prijateljev. A sredi obreda je Mira Šebarta, predsednika Totega Big Benda, ki je na Kontrečevi poroki prevzel vlogo matičarja, zajela slabost. Pred svati se je sesedel in popolnoma prebledel. Po prihodu reševalcev se je izkazalo, da je Miro doživel rahel srčni infarkt. “Očitno se bomo morali navaditi, da se pri Kontrečevih vedno dogaja,” je takrat vse skupaj komentirala še Dada. In res. Dogajanje se je nadaljevalo precej hitro po poroki.

Ni prenesla omejevanj

Dada je zaradi svojih delovnih obveznosti bila nenehno na poti in se vsak dan vozila v Maribor. Nekajkrat so zakonca v mestu srečali tudi prijatelji in dajala sta vtis harmoničnega para. A nekako le ni bilo vse v najlepšem redu. Dada ni zdržala pritiskov in se je odselila. Za piko na i pa je poskrbel še Jože, ki si je na svoj dom že pripeljal novo žensko. “Dada je predana svojemu delu, in to vemo vsi, ki jo poznamo,” je povedala njena prijateljica, “ni prenesla omejevanj in prav je, da je odšla.”

Išče s srcem, ne z glavo

Jože je po pisanju medijev poslal sporočilo v upanju, da ga bo prebrala tudi Dada. “Dadi želim vso srečo, naj počne tisto, kar jo veseli, s tistimi, ki si jih želi ob sebi, če bo to resen in zgleden možakar, hvala bogu, privoščim ji vso srečo. Ob tem pa naj nikoli ne pozabi na ljubezen, nobena zglednost in resnost nista pomembni, če ni kemije, če ni žara v očeh, spoštovanja, zaupanja in vedno tudi malo prilagajanja, ljubezni. Mi, Cigani, si svoje partnerje iščemo s srcem, ne z glavo,” so še bile njegove besede.

Priporočamo