Jože Mastnak (Ljubezen po domače) je oblekel kopalke in pokazal, kako mora hoditi pravi maneken!

Jože Mastnak (Ljubezen po domače) je oblekel kopalke in pokazal, kako mora hoditi pravi maneken! (foto: arhiv pop tv) arhiv pop tv
15. 6. 2018

Jože Mastnak se z manekenstvom ukvarja že tri leta in v tem času si je nabral kar nekaj izkušenj. Kot maneken je do sedaj nastopil na različnih modnih prireditvah, na katerih so ga spremljali navdušujoči pogledi žensk.

Jože nam je v pogovoru zaupal, kako se je vse skupaj začelo. Nas pa je med drugim zanimalo tudi to, kako mora maneken hoditi. Brez zadržkov je oblekel kopalke ter pokazal tisto pravo manekensko hojo.

Na željo nastopi tudi na dekliščini

Ker je Jože vsestranski človek in ne želi delovati samo na enem področju, se je začel ukvarjati tudi z manekenstvom in postal model oziroma maneken. Na začetku ni slutil, da se bo vse razvilo do te mere, da bo kot pravi profesionalec hodil po modnih pistah. Sedaj, ko je za njim že kar nekaj prehojenih modnih brvi, je postal tudi samozavestnejši.

Ko smo ga povprašali ali bi se odzval na povabilo in nastopil tudi na dekliščini, je brez oklevanja odvrnil, da bi.

V video posnetku si lahko ogledate celotni pogovor z Jožetom in tudi tisto pravo Jožetovo manekensko hojo. V kolikor želite svojo drago prijateljico presenetiti za dekliščino ali kako drugače, sedaj veste, da je Jože na voljo. Kot maneken, da ne bo pomote!

Aleš-Rod

Video: Aleš-Rod

Priporočamo