Tako je zdaj z Jožetom Potrebuješem in njegovo soprogo Andrejo, nista skrivala ničesar!

20. 4. 2024
Deli
Jože in Andreja Potrebuješ na koncertu Omarja Naberja (foto: Janez Marolt)
Janez Marolt

Dobro ve, da bo njegovo poletje vsaj delno zelo delovno, zato je pred kratkim naredil tole ...

Jože Potrebuješ iz priljubljenih Čukov je človek, ki mu njegova družina pomeni res veliko. To tudi javno pokaže - in pred kratkim je oboževalce razveselil s prizori, ki so nastali, ko se je s svojo soprogo Andrejo mudil na krajšem oddihu. Vzel si ga je, saj ga čakajo precej delovno pestri dnevi.

Odpravila sta se na jug Španije, od koder sta pozdravila vse oboževalce. Mudila sta se v mestu Cadiz, ki je najstarejše stalno naselje na iberskem polotoku, obiskala sta tudi čudovito, belo vasico Rondo. Vsekakor sta doživela marsikaj zanimivega in si ogledala znamenitosti, ki jih je v omenjenem delu Španije res veliko.

Sicer pa sta oba, tako Jože kot Andreja, nadvse ponosna starša. Imata dve hčerki, Evo in Petro, ki sta očarljivi mladi dami. Tako kot njun oče tudi sami naravnost obožujeta glasbo. Glasba je zagotovo tista življenjska "začimba", brez katere v njihovi družini preprosto ne gre.

Sicer pa je ponosni oče Jože že pred časom za revijo Lady razkril, kako bo sprejel bodoče zete oziroma izbranca njegovih hčera. Na vprašanje, ali je katera pripeljala domov kakšnega fanta, je odgovoril: "Ni jih bilo dosti. Za zdaj je rezultat 1 : 1. In če sem se včasih tega malo bal, to pa zato, ker čas otroštva res prehitro mine, se zdaj veselim tudi tega obdobja. Tudi zato, da se bom z bodočimi zeti podil za žogo in po okoliških hribih."

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave