Jožica Šemen Emina bi telo klesala s kickboksom!

Jožica Šemen Emina bi telo klesala s kickboksom! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
6. 11. 2017

Ko je sin izvedel, da je izpadla iz šova in da prihaja domov, je bil nad svojo mamo razočaran in jezen. Pričakoval je namreč, da bo prišla iz šova kot zmagovalka.

Jožica pravi: "Priznati moram, da so tudi ljudje, ki me poznajo in vedo, da sem trmasta in vztrajna, mislili, da bom v šovu ostala do konca ali vsaj dva meseca." Razočaranje je opazila na njihovih obrazih ob vrnitvi domov. Njen sin pa je kmalu ob skupni vadbi z mamo opazil njen fizični napredek in voljo, da mama nadaljuje z vadbo tudi doma. "S sinom sva se nato pogovorila in je sprejel moj odhod iz šova ter me zdaj spodbuja pri doseganju mojega cilja, da izgubim 30 kilogramov in izklešem telo."

Sin Saša rad boksa in obožuje Denisa Porčiča. Vesel je, da je njegova mama osvojila tudi nekaj osnov boksanja. "Vseskozi sem bila prepričana, da v meni ni nič agresije. Menila sem, da borilne veščine niso zame. Ko sem poskusila boks, sem ugotovila, da dam s tem iz sebe negativno energijo, kar mi je bilo všeč." Sin je nekaj let treniral judo in bil pri tem tudi uspešen. Zdaj svojo mamo nagovarja, da bi bila pri vadbi boksa aktivnejša. Jožica ima rada vodne športe, a glede na to, da ji je bilo kar nekaj novih športnih aktivnosti, ki jih je spoznala v šovu, všeč, bi se morda lotila tudi česa novega: "Kakšen kikboks ali tajski boks sta mi zanimiva in bi poskusila."

Foto: arhiv Planet TV

Priporočamo