Jožica Šemen - Emina: Ko shujša, bo stopila na oder in zapela

Jožica Šemen - Emina: Ko shujša, bo stopila na oder in zapela (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Lady
9. 11. 2017

V šov The Biggest Loser Slovenija se je prijavila, ker ji je njena telesna teža preprečevala uspešno udejstvovanje na glasbenem področju. Za sodelovanje v šovu jo je pregovoril njen 12-letni sin Saša Grubič.

Ko se je prijavila v šov, so jo prevevali različni občutki. Bila je navdušena, a tudi negotova, kaj jo čaka v šovu. Želela si je popolne življenjske spremembe in se odločila, da zakoraka v hišo. Prehrana v hiši ji je ustrezala, a so jo presenetila količine. "Ko je Katja pojasnila, koliko gre v eno porcijo, sem bila nad tem presenečena. Doma sem si pripravila solato in vanjo dala dve konzervi rib, v hiši pa samo eno ribico!" Z Robijem, Boštjanom, Vaneso in Majo je stkala prijateljske vezi, ki jih želi obdržati tudi zunaj šova The Biggest Loser Slovenija.

Pravi, da bo zdaj, ko je videla, kako mora za uspešno izgubo odvečnih kilogramov potekati trening, pravilno nadaljevala tudi doma. "Srečna sem, da sem bila v šovu tri tedne, saj sem v tem času dobila veliko informacij in dobrih nasvetov. Življenje želim korenito spremeniti in aktivnejše delovati tudi na glasbenem področju." Jožica želi izgubiti 30 kilogramov, zatem pa oblikovati telo ter izgubiti še kakšen dodaten kilogram. Do takrat bo še naprej prepevala kot spremljevalna pevka v studiih in čakala na svoj odrski nastop.

Besedilo: Aleš Rod // Foto: arhiv Planet TV