Julija Kramar: Posega po skrivnostih megazvezdnic

16. 6. 2011 | Vir: Lea
Deli

Finalistka oddaje Slovenija ima talent Julija Kramar je postala novodobna slovenska pepelka! Iz ‘zmatrane’ ženske, ki skoraj ni uporabljala ličil in je nosila le oblačila za sive miške, se je rodila prelestna lepotica, ki ima za piko na i še angelski glas ... Če ne bi razkrila, da ima resnega partnerja in otročka, bi bila celo popoln ulov!

Da Julija nekoč ni veliko pozornosti namenjala ličilom, ni nič čudnega, saj si kot profesorica športne vzgoje česa takega niti ni mogla privoščiti. Kako pa naj vendar teče ali dela kaj podobno športnega z ličili na obrazu?

Bolj praktično je torej, da v zasebnem življenju ni naličena – a tudi to ima svoje prednosti. Ko se je na primer razkrila v prvi oddaji Slovenija ima talent, je bila le senca tiste lepotice, ki jo poznamo danes, in zato ji nikoli nihče ne bo mogel očitati, da se je prebila do finala le zaradi svojega seksuljastega videza.

Za tega so poskrbeli kar stilisti na Popu, ko se je pripravljala na polfinalni nastop. Kot prava primadona iz svetovno znanih oper je zasijala v dolgi večerni obleki. Seveda pa ne bi bila tako božanska, če ji do popolne postave ne bi pomagala prav služba – gibanje je del njenega življenja in tudi lepotice svetovnega kova vedo, da jim ne pomaga nobena dieta, če ne vključijo še telovadbe.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem