Julija Kramar: Pustila bi se razvajati

20. 8. 2011 | Vir: Story
Deli

V teh dneh bo izšel prvenec zmagovalke talentov Julije Kramar. Pevka, ki je z nežnim glasom in neverjetnim optimizmom navdušila Slovenijo, bo imela v prihodnjih mesecih veliko dela, tako da so bile dvotedenske počitnice na Braču kot nalašč za to, da si je nabrala energijo za prihodnje podvige. Julija nam je zaupala, kakšni so njeni načrti in kako se je z družino imela na morju.

“Na oddih se je vsa družina - vključno z mojo mamo, očetom in bratom - odpravila na otok Brač. Z Giulijo sva plavali, skakali na trampolinu, se zabavali z otroškim napihljivim gumenjakom, ko sva plezali nanj in spet čofnili v vodo, bili sva na otroških igralih, tako da so bili dnevi pestri. Peljali sva se tudi z vlakcem in raziskovali zanimivo naravo,” se je pohvalila Julija, ki pravi, da je njena hčerka še celo bolj navdušena nad morjem kot ona.

“Giulija plava s plavalnimi pripomočki in v vodi zelo uživa. V nizki vodi se igra in potaplja brez pripomočkov, za samostoj­no plavanje pa bo potrebne še malce vaje,” pravi ponosna mamica.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem