Julija Kramar: Shirana zavita na plaži

Vir: Nova
5. 8. 2011

Zmagovalka talentov Julija Kramar se je po napornem mesecu odpravila na resnično zasluženi dopust. Našemu paparacu se je posrečilo, da jo je ujel, a ni bila razgaljena, kot bi bilo to za plažo logično, ampak je bila zavita v pareo.

Zavita pa ni bila samo zato, ker je bilo konec julija presenetljivo hladno, ampak po naših informacijah Julija skriva svoje telo, saj se ji zdi, da je malo presuha. Tragedija jo je dobesedno pojedla ...

 

Brez zalog

Julija je že pred časom za revijo Story povedala, da je zaradi bolezni in smrti partnerja shujšala za šest kilogramov. Čeprav je hitro ugotovila, da to – glede na to, da že prej ni imela maščobne zaloge – ni dobro, saj mora tudi zaradi hčere paziti, da bo imela dovolj moči in energije, in se je prisilila, da je jedla tudi, ko ni imela teka, pa se ni kaj dosti poredila.

Julija je imela namreč od zmage na talentih ves čas veliko dela. V samo mesecu dni je namreč dala kup intervjujev in posnela ves album, ki bo izšel že sredi avgusta. Celodnevna snemanja v italijanskem studiu so bila naporna za mlado mamico, ki se trudi sestaviti življenje po grozni tragediji.

Julija je na morje odpeljala kar vso družino, saj njena starša in brat že nekaj let niso bili na morju. Seveda se je mala Giulija najbolj razveselila čofotanja in prav zato je Julija kljub pomislekom, ali bi šli raje v hribe, družino odpeljala na morje.

Seveda pa počitnice za simpatično pevko, ki je pred kratkim na radijske valove poslala prvo skladbo Mlade oči, niso bile posebej vesele. Ko jo je naš paparac ujel, se je namreč po plaži sprehajala sama. Čeprav se je svoji deklici nasmehnila iz daljave, je bilo očitno, da je dopust Julija izkoristila za razmislek o svoji prihodnosti.

Nekateri mimoidoči so jo prepoznali, a Julija pogledov dolgo sploh ni opazila, saj je bila očitno zatopljena v svoje žalostne misli. Ko pa je opazila radovedne poglede, se je prijazno nasmehnila in tako spet dokazala, da je kljub vsem žalostnim izkušnjam še vedno pozitivka, ki bo premagala še tako hudo žalost.

Priporočamo