Julijana (gostilna): Za terapije do 150 evrov

Julijana med obdelavo (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
28. 5. 2014

V preteklem letu si je Julijana, marljiva kuharica iz šova Gostilna išče šefa, zadala intenzivno hujšanje. Uspelo ji je izgubiti kilograme, potrebovala pa je še intenzivno oblikovanje stegen in zadnjice.

O kakšnem invazivnem posegu nikoli ni resno razmišljala, mogoče le kdaj v šali, ko je imela obdobje, ko ni bilo časa za intenzivni trening in bi bila morda to najhitrejša pot.

No, zdaj se je odločila za terapijo neinvazivnega posega oblikovanja stegen in zadnjice z laserjem Triactive pri strokovnjaku dr. Piršu v salonu Monaliza.

Z rezultati hujšanja in terapije z lasarji je zadovoljna.

Julijana letos sicer še ni skočila v kopalke, a ko bo, si bo s ponosom nadela bikinke:

"Poleti si bom privoščila krajše vikend oddihe, trenutno še nimam nekih načrtov za dopust, razmišljam pa, da si bom pravega privoščila jeseni. Mika me ponovno deskanje na Portugalskem."

Seveda bo zdaj ponosno pokazala svojo izoblikovano postavico.

In kaj je Julijana dosegla s to tehnologijo? Strokovna razlaga je taka:

"Gre za lasersko in radiofrekvenčno metodo za utrjevanje in preoblikovanje telesa, glajenje gub, zategovanje/napenjanje kože, odlično pa se izkaže tudi kot dodatek pri osebah, ki že hujšajo, so aktivni in si želijo še pospešiti preoblikovanje svojega telesa, saj s tehnologijo oziroma laserjem Dekka TriActive še hitreje pridejo do želenega, preoblikovanega telesa.

Najbolj kritični predeli pri njej so stegna in zadnjica.

Pri celulitu, lokaliziranih maščobnih blazinicah in mlahavosti kože, ki so čedalje bolj pogoste in razširjene estetske težave, s terapijo dosežemo maksimalno učinkovitost."

Seveda pa nas je še zanimalo, koliko stane taka terapija, ki si jo je privoščila slavna kuharica – posamezna terapija je odvisna od področja, ki ga želimo preoblikovati, cene pa se gibljejo od 80 do 150 evrov na posamezno področje terapije.

Priporočamo