Julijana Krapež (Gostilna išče šefa): Kuhajo ji tudi drugi

4. 1. 2013 | Vir: Nova
Deli
Tokrat je Julijana uživala azijsko hrano izpod rok vrhunskega oljarja. (foto: Miša Margan)
Miša Margan

Gostilna išče šefa je končana in udeleženci šova so prepuščeni sebi, da se znajdejo vsak po svoje. Tudi Julijana, ki bo skupaj z Andrejem ustvarjala delo v gostilni, si pripravlja teren za odlično delo.

V Mariboru je obiskala nekaj svojih prijateljev, med katerimi je tudi oljar Gorazd Kocbek. Julijana je namreč že v šovu pripravljala prav posebno sladico iz sladoleda, prelito z bučnim oljem. In že takrat se je spomnila na bučno olje, ki je od letos naprej tudi uradno zaščiten in v Bruslju registriran slovenski izdelek.

»Naš cilj je, da bi bilo bučno olje v vsakem slovenskem domu in v vsaki gostilni na razpolago gostom, saj je to nekaj, na kar smo lahko ponosni,« je povedal Gorazd. Svojo gostjo pa je Gorazd presenetil s kosilom na malo drugačen način. Pripravil ji je namreč njegovo najljubšo hrano iz Azije – tajski pad thai z rezanci in piščancem.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ