Julijana Krapež je še vedno na Zavodu

Vir: Lea
3. 7. 2013

Mesec dni po zaprtju najbolj prepoznavne slovenske gostilne, Gostilne pri šefu, je Julijana za revijo Lea spregovorila o tem, kako še vedno išče službo, da letos ne gre na dopust in kaj si misli o prihajajočem novem kuharskem šovu na Pop TV.

Julijana velja za najbolj nadarjeno kuharico iz šova Gostilna išče šefa, pred zadnjo zaposlitvijo v Gostilni pa je bila tudi del ekipe v Gostilni pri Lojzetu na Dvorcu Zemono, eni izmed najbolj prestižnih pri nas. Visoki kuhinji se ne namerava odpovedati in tudi naslednjo službo išče na podobnem nivoju.

Toda za zdaj ostaja prijavljena na Zavodu za zaposlovanje. "Res sem prijavljena na Zavodu za zaposlovanje," nam je iskreno povedala že takoj po izgubi službe. Julijana ve, da ji službe ne bo pomagal poiskati nihče drug, kot le sama, zato je že stopila v akcijo. Zaveda pa se, da so trenutno razmere tudi na področju gostinstva zelo težke in da dobrih služb na trgu praktično ni.

Po zaprtju Gostilne je Julijana izgubila tudi stanovanje nad Gostilno, v katerem je živela: "Preselila sem se nazaj na Primorsko, domov v Ajdovščino. Zadnjih devet mesecev, odkar se je začel šov, sem bila redko doma, zato mi prav ustreza spet malo več primorskega zraka ter burje."

Več izveste v novi številki revije Lea, za katero je povedala še, kako se zdaj razume z nekdanjim šefom Andrejem, na katerega je bila jezna, ker je javno povedal, koliko ima plače; spregovorila je o svoji veliki ljubezni – motorjih, pa tudi o fantih ni bila redkobesedna.