Jure Janković dahnil usodni da, tako lepa je bila na poročni dan njegova srčna izbranka

Jure Janković dahnil usodni da, tako lepa je bila na poročni dan njegova srčna izbranka (foto: Žiga Živulović j.r./Bobo) Žiga Živulović j.r./Bobo
24. 5. 2023

Jure Janković že nekaj časa piše svojo ljubezensko pravljico, nedavno pa je dahnil tudi usodni da, poroka pa je bila zares nekaj posebnega.

Mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Jure Janković, je že nekaj časa srečen v objemu svoje Maxim Pikule, zdaj pa sta naredila še korak dalje v njunem razmerju, saj sta stopila pred oltar in si prisegla večno zvestobo, kar sta si oba že nekaj časa želela. Revija Lady je o novici poročala prva in že objavila tudi fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Sprva se je sicer šušljalo, da se bo parček poročil v Monaku, kjer ima Maxime tudi uradni naslov, a se je zdaj vse skupaj odvilo drugače, saj si je slavni parček usodni da izrekel kar na Krasu, kjer sta uživala v čudoviti naravi in družbi tistih, ki jima največ pomenijo.

Seveda vse zanima, kakšno obleko je nosila nevesta. Šlo je za klasično bele obleko, ki pa je bila krojena tako, da so bila ramena razgaljena in mnogim se bo zdelo, da je nevesta naravnost žarela in bila na svoj poročni dan videti zares čudovito, nasmejano in zdelo se je, da je šlo na ta dan vse kot po maslu.

Pred časom se je sicer šušljalo, da naj bi bil na poti tudi dojenček, a čas bo hitro pokazal, če drži tudi ta govorica.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?