Jure Janković ujet med družinskim posvetom?

Vir: Story
25. 7. 2013

Na Bregu ob Ljubljanici, nasproti 'mestne plaže', smo na očitno zdaj že stalnem stičišču znova naleteli na družino Janković. Tokrat smo bili po fotografijah sodeč priča dokaj poglobljenemu pogovoru med Zoranom Jankovićem in njegovima sinovoma Juretom in Damijanom.

Ljubljanski župan Zoran Janković si kljub polnemu urniku vzame čas za sinova. Lokal sredi Ljubljane velja za priljubljeno stičišče družine Janković, saj smo jih tam opazili že neštetokrat.

Očitno izjemno povezana družina se tam rada zadržuje v povsem pisani druščini, saj so v večini primerov poleg tudi ves podmladek in prijatelji, a tokrat je bilo drugače.

Pozorno smo opazovali, kako so trije moški iz klana Janković sestankovali za mizo, kjer je imel večino časa glavno besedo starejši brat Damijan.

Oče je mirno in poglobljeno poslušal, o čem sin pripoveduje, medtem ko je Jure živčno poskakoval naokoli in na obrazu se mu je videlo, da ni ravno prešerne volje.

Več izveste v novi številki revije Story, kjer med drugim pišemo tudi o tem, kako sta Vesna in Jure Janković povsem zatrla govorice o ločitvi.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 31/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 31/2013

Story Story 31/2013, od 24. 07. 2013