Jure Janković na koncert prišel v družbi svoje lepe žene in mame, takole so se zabavali

20. 11. 2023
Deli
Jure Janković na koncert prišel v družbi svoje lepe žene in mame, takole so se zabavali (foto: Žiga Živulović j.r./Bobo)
Žiga Živulović j.r./Bobo

Jure Janković je nedavno v lepi družbi užival na koncertu.

Jure Janković, mlajši sin župana Zorana Jankovića, je maja izrekel usodni da, ko je pred oltar popeljal svojo Maxime Pikulo, poroka pa se je zgodila v Villi Fabiani na Krasu, kjer je okoli 70 svatov zabaval popularni hrvaški glasbenik Petar Grašo.

Za Jureta to ni prvi zakon, leta 2013 se je po desetih letih ločil od manekenke Vesne Janković, skupaj pa imata hčerko in sina in Vesna je pred časom povedala, da sta po ločitvi ohranila korekten odnos, saj ju bosta vedno vezala njuna dva otroka, ki ju oba obožujeta.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

Nedavno so ga fotografi revije Lady ujeli v Cankarjevem domu, kjer je užival na koncertu, družbo pa sta mu delali žena Maxime in mama Mija. Mnogi so opazili, da je bil ta večer zares odlično razpoložen, dami pa sta ob njem blesteli v izbranih modnih kombinacijah, ki jih je bilo nemogoče spregledati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Mija in Maxime sta veliki modni navdušenki, ki obožujeta modo in radi sledita zadnjim modnim trendom, vedno pa poskrbita, da sta na večernih dogodkih oblečeni z veliko mera stila in okusa in treba je priznati, da s svojimi modnimi izbirami večkrat navdihneta še koga okoli sebe.

"V moji omari je veliko oblačil slovenskih oblikovalcev. Maja Ferme, Cliche, Almira Sadar … Njenih plaščev imam res veliko, s svojimi idejami vedno izstopa od drugih. Rada imam tudi bluze Nine Šušnjare. Moj zadnji nakup slovenskega oblikovalca pa je oblačilo Maje Ferme," je že pred časom za Slovenske novice povedala Mija, ki ni skrivala, da obožuje slovenske modne kreatorje.

"Slovenke bi morale bolj prispevati in pomagati slovenskim oblikovalcem pri njihovem trudu. Njihova oblačila so povsem primerna za kombiniranje, zato se lahko z njimi ustvari lep modni slog. Zagotovo bi njihova moda lahko sodila tudi v Milano," je za omenjeni dnevnik povedala že pred časom.

Vsekakor je njen modni stil zelo dobro definiran in mnogim tudi zelo všečen.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.