Jure Košir pokazal, kako lepo se imata skupaj s srčno izbranko in kje preživljata proste vikende

22. 11. 2023
Deli
Jure Košir pokazal, kako lepo se imata skupaj s srčno izbranko in kje preživljata proste vikende (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Jure Košir je že dolgo časa srečen v objemu svoje Simone in zdi se, da jima je skupaj zares lepo.

Nekdanji alpski smučar Jure Košir je že nekaj let srečen v objemu Simone Škrobar, skupaj rada potujeta, si ogledata kakšen dober koncert in med vikendi pobegneta v gore ali pa na morje in uživata v družbi drug drugega in dobrih prijateljev.

Rebeka Dremelj s strahom segla v škatlo, a kar jo je tam čakalo, je mnoge kar šokiralo

Pred časom, ko se je Jure preizkusil kot voditelj šova Exatlon, je za nekaj časa odpotoval v Dominikansko republiko in takrat ni skrival, da bo kar težko zdržal brez svoje Simone, ki mu sicer vedno in povsod stoji ob strani in ko ga je Simona kasneje obiskala v Dominikanski republiki, se mu je vidno oddahnilo. "Uf, lažje je. S Simono se trudiva skupaj pojesti vsaj en obrok, pomaga mi tudi pri vsakdanjih opravilih ... Nekdo, ki ti je tako blizu, je tudi tvoj najbolj objektiven kritik. Dala mi je nasvet, naj se pogosteje pošalim, ker sem preresen. Tak pač sem, ne morem biti Igor Mikić," je za Žurnal24 takrat povedal Jure.

Tudi pretekli konec tedna sta si vzela samo zase in se odpravila v gore in pri tem zelo uživala. Na Instagramu je Jure delil drobec njunega potepanja in mnogim se je zdelo, da je njegova lepa srčna izbranka vsakič videti bolj mladostna in da je zares prava lepotica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Pred časom je o njunem razmerju spregovorila tudi Simona, ki ne skriva, da jima je skupaj zares lepo. "Nikoli si nisem predstavljala, da bi bila z njim romantično, saj sem ga doživljala kot prijatelja. Toda ko je bil že samski, sva se usodnega poletja spet srečala," je takrat povedala za revijo Avenija.

No, vsekakor se zdi, da njuna ljubezen iz leta v leto postaja močnejša, morda pa bomo dočakali tudi ta trenutek, da bo Jure znova stopil pred oltar in svoji lepi izbranki nadel poročni prstan in ji prisegal večno zvestobo. 

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu