Bi jo prepoznali?! Srčne izbranke Jureta Koširja v taki podobi še nismo videli, poskrbela je, da so številni obmolknili!

9. 7. 2024
Deli

Že lep čas je srečen v objemu postavne rjavolaske ...

Naš nekdanji alpski smučar Jure Košir je po razhodu od Alenke srečo našel v objemu postavne temnolaske Simone Škorbar. Imata veliko skupnega in se res odlično razumeta. Med vikendi rada kam pobegneta, si privoščita malce oddiha in preprosto uživata v družbi drug drugega - pa tudi v družbi prijateljev.

S Simono sta res usklajen par, kar je sam pokazala pred kratkim, ko je na svojem Instagram profilu objavil nekaj fotografij, ki so - če sklepamo po objavah med ključniki - nastale na Bledu. Na njih je njegova izbranka preprosto čudovita! Nekoliko je zamenjala svoj stajling in se prelevila v pravo rockabilly damo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (naramn@jurekosir_)

Pričeska, ki jo je nosila ob tej priložnosti, res spominja na neke druge, zagotovo bolj romantične čase. Tudi make-up in obleke so v rockabilly slogu in oba sta videti res lepo usklajena. Jure na eni od fotografij nosi naramnice, ki lepo ponazarjajo modo tistega časa.

Kot pravi Wikipedija,je rockabilly eden najstarejših stilov v rock'n'roll glasbi in sega v petdeseta leta. Imidž je sestavljen iz visokih, nazaj počesanih pričesk in usnjenih jaken. Eden od njegovih začetnikov je bil zagotovo pevec Elvis Presley, še posebej v njegovem zgodnjem obdobju, pred odhodom v vojsko.

Očitno sta tako Jure kot Simona ljubitelja tega obdobja in stila, saj sta znala z veliko mero dobrega okusa ponazoriti videz pravih rockabillyjev. Prepričani smo, da sta se ob vsem zelo dobro zabavala, še posebej pri iskanju pravih oblačil in pričesk. Zagotovo sta s to preobrazbo dala marsikomu odlično idejo in pokazala, naj bo poletje tako, kot bi moralo biti: zabavno, iskrivo in polno domišljije ... Njuno zagotovo bo takšno, in številni jima to iz srca privoščijo!

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave