Jure Košir iskreno o tem, kaj se je pravzaprav dogajalo, ko sta se z Alenko ločevala

Jure Košir iskreno o tem, kaj se je pravzaprav dogajalo, ko sta se z Alenko ločevala (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
30. 7. 2022

O njuni ločitvi leta 2016 je bilo prelito veliko medijskega črnila, pred kratkim pa je sam iskreno spregovoril o tem, kaj se je takrat pravzaprav dogajalo.

Ločitev ni nikoli prijetna. A še toliko manj ugodna je, ko se odvija pred očmi radovedne javnosti. 

Da se Alenka in Jure Košir ločujeta, je v slovenskih medijih začelo odmevati leta 2016, in prav o medijski pozornosti, ki jo je tedaj prejela novica o ločitvi, pa je pred časom za portal micna.si spregovoril Jure. 

"Vedel sem, da bo do tega prišlo, to sem vzel v zakup. Moram reči, da je bilo v veliki večini vse skupaj pospremljeno povsem korektno. To se pač dogaja, nekateri želijo vse skupaj izkoristiti in napišejo bolj senzacionalistično. A te stvari se hitro poležejo.

"Ljudje imamo dokaj kratek kolektivni spomin, kar se medijev tiče, sploh v današnjem času, ko je informacij ogromno. Tako da nimam nobenih travm zaradi tega. Pojavilo se je sicer kar nekaj izmišljotin, a zame je bilo bistveno to, da so tisti, ki so mi blizu, moji prijatelji, točno vedeli, kakšna je situacija. Tudi takrat sem tako razmišljal," je povedal za omenjen portal in dodal, da se je po tem življenje postavilo na novo. 

"Stvari so jasno postavljene tudi glede otrok, ki so polovico časa pri meni, polovico pri bivši ženi," je še povedal.

NADALJEVANJE preberite TUKAJ