Jure Košir: Užival v trenutkih s sinom

Jure Košir in Jalen (foto: Story press) Story press
Vir: Story
12. 9. 2011

V drugi polovici julija se je družina Košir za dva tedna odpravila na zasluženi oddih na hrvaški otok Krk, kjer dopustujejo že nekaj let. Medtem ko se je Alenka s svojima hčerkama zabavala v morju, se je Jure s sinom Jalnom igral na plaži, kar je v svoj objektiv ujel tudi naključni mimoidoči.

Na morskem oddihu se je Juretu, Alenki in njunim trem otrokom pridružila tudi Alenkina nečakinja, ki je poleti pripotovala iz Amerike, v 14 dneh pa se je v njihovi hiški zvrstilo kar nekaj prijateljev, ki jih obiščejo ­vsako leto.

“Moram priznati, da je bilo s štirimi otroki kar veselo,” pove Jure, ki je kljub ne tako lepemu vremenu izkoristil vse proste trenutke za uživanje z otroki, saj jih zaradi poslovnih obveznosti med letom velikokrat zmanjka. Večino časa je posvetil najmlajšemu družinskemu članu, svojemu sinu Jalnu, ki bo oktobra dopolnil štiri leta, medtem ko sta se starejši hčerki Anika in Alina zabavali po svoje. Tako so ob sončnem vremenu večino dneva preživeli ob morju, poletnih užitkov pa jim ni pokvaril niti dež, saj sta se dekleti takrat zamotili s svojimi igricami, Jalen pa ima menda najraje fantovske igrače, med katere zagotovo spadajo motorji in avtomobili.

“S fanti je zagotovo drugače kot z dekleti, se mi zdi, da se moraš s sinovi malo bolj ukvarjati, pri nama z Jalnom ne gre brez žoge.” Žoga je bila ves čas prisotna tudi na plaži, kjer je petčlanska družina zagotovo pritegnila kar nekaj pozornosti, zato je naključni mimoidoči v roke hitro vzel svoj fotoaparat in ujel nekaj skupnih trenutkov srečne in popolne družine.

“Po čofotanju v vodi je skrbno poskrbel za svojega sina, medtem pa so njegova dekleta še vedno uživala v vodi. Jure jih je ves čas opazoval z nasmeškom na obrazu,” pove avtor posnetkov, na katerih se lahko prepričamo, da je Jure, čeprav bo prihodnje leto dopolnil 40 let, še vedno v izjemni telesni pripravljenosti, kar se za nekdanjega športnika tudi spodobi. S svojo Alenko je srečen že zavidljivih 17 let, a za njim še vedno vzdihuje marsikatera predstavnica nežnejšega spola.

Zadnje mesece je še posebej zaposlen, saj je svojo športno trgovino Forma F+ preselil na elitno lokacijo nebotičnika Kristalna palača, a je vesel, da se je na dopustu vsaj malce odpočil in si nabral energijo za nove poslovne podvige.

Nova Story že v prodaji

Story