Jure Štekar: Bosta z Nino storila naslednji korak?

Jure Štekar (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
27. 1. 2014

Jure Štekar, vinar, ki smo ga spoznali v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi, je zaljubljen. Čeprav si je dekle iskal v šovu, se zveza z 20-letno Kranjčanko Katjo Mekiš ni izšla. Je pa ljubezen našel v Nini Bratož, ki je hči priznanega slovenskega kuharskega mojstra Janeza Bratovža. Obe družini se ukvarjata s podobnim poslom, zato je morda toliko večja možnost, da ta ljubezen obstane za večno.

"Spoznala sva se lani spomladi, ko je Nina prišla k nam na domačijo," nam pove Jure, ki je bil po koncu resničnostne oddaje Ljubezen na deželi v krajši zvezi z omenjeno Katjo, nato pa sta novembra z Nino postala par.

Zaradi predvajanja oddaje sta morala zvezo še skrivati, a pravita, da to ni bilo težko, saj so Juretu pripisali vsako dekle, s katero se je pojavil, a doda, da nič od napisanega ni bilo res.

V medijih so se pojavile tudi fotografije, na kateri Jure poljublja finalistko šova Irmo na usta, a pravi, da Nina ni bila nič ljubosumna:

"Nina me pozna in mi zaupa. Zaupava si in drug drugega podpirava pri vseh dejavnostih."

Jure je v šovu poudarjal, da si želi, da bi se dekle preselilo k njemu, zato nas je zanimalo, kako zvezo usklajujeta z Nino, saj ima tudi njena družina restavracijo, a daleč od Brd, v Ljubljani:

"Za zdaj življenji kar dobro usklajujeva, saj sva iz istega posla in razumeva, kaj to pomeni. Veliko lažje se je razumeti. Kje in kako bova živela, pa bo pokazal čas," je z zaljubljenim nasmehom na obrazu zaključil pogovor Jure.