Juretu Godlerju čestitala Playboyeva zajčica Anja Jenko

Juretu Godlerju čestitala Playboyeva zajčica Anja Jenko (foto: Planet TV) Planet TV
25. 3. 2016

Voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem je včeraj praznoval rojstni dan. Kar med vajo ga je presenetila Playboyeva zajčica Anja Jenko. Jure Godler pa je prvič ostal brez besed. Čestital mu je tudi Donald Trump.

"Prinesla sem mu tortico in svečko ter se preoblekla v Playboyevo zajčico," je dejala Anja Jenko, ki je med vajo za oddajo prišla v njegov studio in mu voščila za rojstni dan. "Res je bil presenečen. Kar zmrznil je. Lahko rečem, da je bil prikupno zmeden."

Jure Godler in Anja se sicer poznata že dobra štiri leta. Začelo se je s poslovnim sodelovanjem, kaj hitro pa sta postala prijatelja: "Ampak nisva skupaj. Nikoli nisva nič imela. Sva zgolj zelo dobra prijatelja, ki občasno tudi sodelujeta. Nazadnje sem gostovala v njegovi oddaji Ta teden. Sicer pa se skupaj zabavamo, veliko se smejiva in posnameva tudi veliko smešnic na Snapchatu. Drugačen je od drugih, ker je res inteligenten in takšne so tudi njegove ideje in šale."

Šaljivi pa so tudi njegovi sodelavci, ki so mu poleg Anje Jenko pripeljali tudi ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Ne sicer v živo, ampak preko zvočnega posnetka, ki so ga našli na spletu. Jure je bil vseeno bolj vesel Anjinega voščila.

Playboyeve zajčice se ponujajo Godlerju same, če pa jih želite videti tudi vi, pa vabljeni to nedeljo zvečer v Cirkus na Playboy Easter Bunny Hunt.

Video si oglejte s klikom na povezavo: video.

Vir: Planet TV