Jurij Batagelj: Mamica v šov, Jurij pa za varuško

Jurij Batagelj: Mamica v šov, Jurij pa za varuško (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
15. 3. 2018

V naslednjih tednih bo slovenski plesalec Jurij Batagelj, ki sicer pogosto poučuje ples na različnih koncih sveta, veliko časa preživel s svojo hčerko Ivo Valentino.

 Mamica Jagoda je namreč že začela trenirati za oddajo Zvezde plešejo. Je pa v teh dneh Jurij v svojem natrpanem urniku našel nekaj časa za nov hobi – začel je pisati blog, govoril pa bo o plesu, letalstvu, svojih plesnih potovanjih in tudi o svojem novem projektu, ki bo združil njegovi dve ljubezni – ples in letalstvo.

"Približno vem, kaj hočem, a bo projekt, tako kot moji vlogi, nastajal spontano. Tokrat si želim narediti nekaj malo drugačnega. Vračam se v osemdeseta, vse bo malo bolj retro in tudi kar se plesa tiče, grem stran od latinsko ameriških in standardnih plesov," pove navdušeno in doda, da je idejo dobil zaradi plošče z glasbo iz filma Top Gun, ki mu jo je podarila Jagoda: "Rad bi delal s hiphop in show plesalci. Imam že ideje, s kom bi sodeloval, najprej moram najti koreografa, ki se spozna na to zvrst, potem pa naprej – plesalci, letalci in preostala ekipa."

Foto: osebni arhiv

Priporočamo