Jurij Batagelj ničesar ne prepušča naključju!

Jurij pri svojem delu rad poskrbi tudi za najmanjše detajle, kot je nabava sadja za potrebe scenografije.  (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
13. 7. 2018

Slovenski plesalec in koreograf Jurij Batagelj se v teh dneh pospešeno in z ogromno treningi pripravlja na uprizoritev avtorske predstave Dance Amore na Kongresnem trgu.

Vstopnice za ta plesni spektakel so praktično razprodane, kar Juriju in preostali zasedbi, med katerimi najdemo tudi njegovo plesno in življenjsko sopotnico Jagodo, Domna Valiča, našega najuspešnejšega plesalca Andreja Škufco, Zalo Smolnikar in Gordano Grandošek – Whiddon, predstavlja še dodatno motivacijo, da od sebe dajo maksimum in uprizorijo pravo plesno poslastico. Jurij se poleg režije, koreografije, dramaturgije, scenarija in kostumografije podpisuje tudi pod scenografijo, kar pomeni, da osebno poskrbi za posamezne detajle. V predstavi tako lahko zasledimo tudi manjšo tržnico s sadjem in ker je Jurij perfekcionist, se je tako odpravil v Mercator, kjer je poskrbel za nabavo svežih melon. Pri tem pa ni pozabil niti na nadvse zagnano ekipo in nekaj priboljškov prinesel tudi njej, da so po kratkem premoru lahko nadaljevali s treningi.

Foto: osebni arhiv

Podnapis: Jurij pri svojem delu rad poskrbi tudi za najmanjše detajle, kot je nabava sadja za potrebe scenografije.

Značke: Jurij Batagelj

Priporočamo