Jurij Batagelj se je zaljubil

V mesecu dni bo Jurij skakal po mestnih prestolnicah - Londonu, Hong Kongu, Moskva ... trenutno se nahaja na Japonskem, ob obisku pa je na svojem Instagram profilu napisal, da »ljubi Tokyjo«. (Vir: Instagram) (foto: Press) Press
10. 4. 2018

Slovenski koreograf, plesalec in plesni sodnik Jurij Batagelj se te dni potepa daleč od svoje žene Jagode in hčerke Ive Valentine ... trenutno je v Tokyu.

V tujini je v prvi vrsti iz plesnih razlogov, saj je šel poučevati ples, seveda pa mu ostane tudi nekaj časa za raziskovanje prestolnice. Na ulici posluša jazz, uživa v mestu tisočerih luči in tudi ljudi, ki ga obkrožajo na vsakem koraku. Predno se bo vrnil v Slovenijo, bo obiskal še London, Hong Kong, Moskvo, Rim ... potem ga čaka pa zelo pomemben projekt v domačem kraju – Dance amore - plesna zgodba Zapleši ljubezen. Ekstravagantne plesne točke bo na odru izvedla družba priznanih slovenskih plesalcev, kot so: Andrej Škufca, Melinda Torokgyorgy Škufca, Jurij in Jagoda Batagelj, Gordana Grandošek Whiddon in Matej Krajcer, ki jih nekatere poznamo tudi iz šova Zvezde plešejo, ter mnogi drugi, saj v predstavi nastopa kar 17 plesalcev, pripovedovalec in pevka. Predstava bo 16. julija v Križankah. Ker pa Jurij zelo rad poskrbi tudi za svojega divjega otroka v sebi, se bo med in pred pripravami na Dance amore zdivjal v ljubljanskem trampolin parku – Woop!. Ja, nikoli si nebi mislili, ampak Jurij bo očitno »večni otrok«.

Značke: Jurij Batagelj

Priporočamo