Jurij Bradač: Letos bo star 40 let!

Jurij Bradač bo 29. junija nosil štiri križe. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
18. 1. 2013

Ko je Jurij v ponedeljek nastopil v oddaji Piramida na TV3 Medias, smo na naš mail nova@adriamedia.si dobili pismo njegove oboževalke, koliko je Jurij sploh star. »Izgleda grozno postarano!« je še zapisala na koncu svoje mnenje o manekenu in igralcu.

No, dejstvo je, da Jurij svoje starosti ne skriva, čeprav je to v navadi pri številnih slovenskih zvezdnikih. Naj za primer navedemo Steffania, ki se bliža že štiridesetim letom, a poje in poskakuje v boy bendu Game Over, niti pod razno pa ne bo priznal, koliko je star v resnici.

40 let pa bo letos dopolnil tudi Jurij Bradač, ta hip najbolj uspešen slovenski maneken in igralec čez lužo, ki je svojo kariero začel graditi leta 2005, a je najbolj zaslovel prav v spotu Bad Romance od Lady Gaga leta 2009. No, Jurij bo okroglo obletnico praznoval 29. junija, kar je zapisano tudi na Wikipedii, na svojem profilu na Facebooku pa je Jurij svojo letnico rojstva 1973 raje zamolčal.

Sicer pa so v kategoriji letošnjih 40-letnikov še Dani Bavec, Sebastijan Cavazza, Marko Naberšnik, Grega Skočir in Jan Plestenjak. Kdo od njih je najbolj ohranjen, pa presodite sami.

Napisala Zoja Ahlin

Priporočamo