Jurij Bradač presenetil celo princa

Vir: Lea
16. 7. 2009

Jurij živi v Los Angelesu popolnoma drugačno življenje, kot bi ga živel pri nas. Občasno obišče Slovenijo, kjer ima družino in prijatelje. Nova poznanstva pa si je v petih letih našel tudi čez lužo in nekatera so obrodila globoke vezi.

Eno izmed takšnih prijateljstev ohranja z nemškim princem Marcusom. Ta nam je zaupal, kako je spoznal našega manekena in igralca. “Z Jurijem sva se spoznala v hollywoodski VIP-diskoteki, kjer je bil tisti večer dogodek slavnih. Tam so bile Tara Reid, Jessica Simpson in druge znane osebnosti. Ko sem šel na stranišče, sem za seboj zaslišal čudne glasove. Rekel sem si, da moram počakati in videti, kaj se dogaja.

Po določenem času so se odprla vrata in izstopila je ženska, ki je bila tisti čas vrhunska zvezda. Za njo pa postaven fant. Pred štirimi leti je bila ta ženska ena izmed najbolj obleganih estradnic. Mislil sem si: čakaj, tega fanta pa moram spoznati. Jurij se sicer tega več ne spomni, se pa zato jaz toliko bolj.” (smeh)

Skrben

Ko je princ Marcus v Ameriki, se z Jurijem zagotovo vidita. “Najprej preverim, kaj počne, saj nekako pazim na njega,” se pošali princ. Marcus je tako prevzel vlogo starejšega brata, ki Jurija usmerja.

“Vsake toliko časa ga tudi ‘vzamem v roke’, saj je dečko na pravem mestu in ne želim, da bi skrenil z začrtanih poti. Kolikor se le da, mu svetujem in pomagam, saj sem sam nekoč na svoji koži izkusil, kaj pomenita trdo delo in težko prigaran kruh.”

Jurij Marcusove nasvete vzame kot dobronamerne. Prav tako pa tudi sam priskoči na pomoč, ko ga Marcus potrebuje. “Juriju ni težko narediti ničesar. To mi je pri njem všeč, saj poprime za vsako delo tako, kot sem znal nekoč sam.”