Jurij Zrnec je blažen med mačkami

18. 6. 2018 | Vir: Nova
Deli
Jurij Zrnec je blažen med mačkami (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Igralcu Juriju Zrnecu, ki si je pred časom s svojo boljšo polovico Aleksandro Ilijevski ustvaril skupno gnezdece, nikakor ni dolgčas.

Družbo paru namreč dela pestra živalska druščina, vrabček in nekaj mačk, ki so z veseljem zraven tudi pri kuhinjskih opravilih. Dogajanje v kuhinji je Aleksandra posnela in objavila na družabnem omrežju.

Jurij Zrnec

Aleksandra in Jurij sta namreč svoja vrata na široko odprla živalskemu kraljestvu, poleg vrabčka Žiže jima družbo delajo še maček vrste maine coon louie in orientalki Barni ter Liza. Slednje po objavah sodeč rade pomagajo pri hišnih opravilih, kot je kuhanje, saj se rade smukajo okrog štedilnika, brez zadržkov pa se sprehajajo tudi po pultu. Jurij med kuhanjem rad kaj zapoje, brez dvoma pa se mu pridruži tudi Aleksandra, pevka skupine Pliš. Glasbenica že od malih nog obožuje živali, Jurij pa naj bi mačke vzljubil, ko ju je za nekajmesečno varstvo mačka poprosil Aleksandrin brat. Vse kosmatinke so velike ljubiteljice hrane, ko pa razposajeno tekajo po stanovanju, skrbijo, da njihovim lastnikom niti malo ni dolgčas.

Foto: osebni arhiv

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik