Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski potrdila, da sta par

10. 4. 2015 | Vir: Story
Deli
Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski potrdila, da sta par (foto: Story Press, Sašo Radej)
Story Press, Sašo Radej

Le nekaj dni po prvem pomladnem dnevu smo na ljubljanskih ulicah že ujeli sveže zaljubljenega Jurija Zrneca. Svojo novo ljubezen je namreč predstavil pretekli teden, ko je za znan spletni portal potrdil, da sta s pevko Aleksandro Ilijevski uradno par.

Po tem, ko smo bili v zadnjih dveh letih priča številnim zdravstvenim, osebnim in poslovnim spremembam, je končno lepši čas prišel tudi za priljubljenega slovenskega igralca in humorista Jurija Zrneca. O slednjem je završalo pred nekaj dnevi, ko sta Aleksandra in Jurij stopila na oder Siti Teatra, na katerem sta poleg novega albuma skupine Pliš 'Plošča za dva' s poljubom na odru v ospredje postavila tudi njun ljubezenski status.

Jurij je sicer z Aleksandro na oder prvič stopil pred letom dni, ko se je kot eden izmed 'gostujočih' umetnikov pridružil glasbeni skupini Pliš, na tokratni predstavitvi pa se je med njima prepletla prava kemija, saj sta poleg ubranega petja pečat pustila tudi s številnimi šalami na račun svoje nove ljubezni. Da pa nista ubrana le na glasbenih odrih, temveč tudi zasebno, smo se prepričali preteklo nedeljo, ko sta Jurij in Aleksandra sončen pomladni dan preživela v središču Ljubljane.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec

Nova Story že v prodaji

Story 14/2015

Story 14/2015, od 02. 04. 2015