Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski sta se preselila v skupno gnezdece

16. 1. 2017 | Vir: Nova
Deli
Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski sta se preselila v skupno gnezdece (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Aleksandra Ilijevski, simpatična pevka skupine Pliš, se je skupaj s partnerjem, igralcem Jurijem Zrnecem, preselila v novo, večje skupno stanovanje. V decembru sta si ustvarila skupno gnezdece v enem izmed ljubljanskih stanovanjskih naselij v Trnovem, družbo pa jima delata tudi vrabček in ljubki muc Louie.

V sredini decembra je tako pevka že uživala na sončnem balkonu ob skodelici kave in veselo pripovedovala o selitvi v novo, čudovito opremljeno stanovanje ter s sledilci na družabnem omrežju delila začetne tegobe, za katere so krivi negodujoči sosedje. Ob selitvi je namreč Aleksandra parkirala na zelenici pred blokom, da bi lahko v stanovanje znosila vso robo, s tem pa sprožila nerganje sosede, ki s tem ni bila najbolj zadovoljna, zato ju je pošteno ozmerjala. Seveda sta ji Aleksandra in Jurij obrazložila situacijo ter nadaljevala selitev, očitno pa je nekomu to šlo pošteno v nos, zato jima je na avtu dvignil brisalnike, nekaj dni za tem pa zlomil enega na njunem selitvenem kombiju. No, očitno tudi onadva nimata miru pred nevoščljivostjo in nesramnostjo nekaterih ljudi iz soseske, vendar pa se za to kaj dosti ne menita.

Aleksandra je priznala, da kot prava gospodinja uživa v novem stanovanju, razveselila pa se je tudi novega pomivalnega stroja, zaradi katerega ji ne bo več treba pomivati posode na roke. Sicer pa se je pevka odločila, da si poleg glasbene kariere poišče še drugo službo, zato je kar prek socialnih omrežij povprašala prijatelje, ali morda kdo izmed njih pozna kakšno primerno prosto delavno mesto zanjo. "Sm prijazna, se hitro učim in znam bit tut pridna, pa k se zrihtam prou fajn zgledam," je zapisala Aleksandra, ki bi ji očitno kak dodaten zaslužek prišel še kako prav. 

Maja Muhič

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec