Jurij Zrnec končno dočakal boljše čase

Vir: Nova
26. 11. 2013

Priljubljeni igralec Jurij Zrnec, ki ima za sabo res zelo nesrečno obdobje, ima spet razlog za kakšen nasmešek. Izvedeli smo, da se zelo trudi, da bi se mu zdravstveno stanje čim prej izboljšalo, in kot kaže, gre zvezdniškemu pacientu res na bolje.

Ves zaraščen in malce porejeni Jurij Zrnec, ki ga menda prijatelji v šali zbadajo, da je zadnje čase videti kot porejeni Tom Hanks v filmu Brodolom, je spet malo boljše volje, saj se mu zdravstveno stanje počasi izboljšuje. Čeprav še zdaleč ni rožnato in se priljubljeni gledališčnik aktivno bori proti zahrbtni bolezni in poškodovani nogi, sam na vse skupaj gleda bolj optimistično kot pred meseci.

Tisti, ki ga redno videvajo v okolici, kjer živi, pravijo, da je običajno precej utrujen, malce zaspan in skoraj žalosten, zaradi poškodovane noge še vedno močno šepa in naokoli hodi s palico, a vseeno še vedno, če se le da, izžareva svojo šaljivo naravo.

Zapadel je v depresijo

V enem od zadnjih intervjujev je priznal, da je v najtežjih trenutkih – obdobju teme, kot sam temu pravi – zapadel v depresijo. "Bil sem jezen, žalosten, prizadet in poln vprašanj, zakaj jaz? A to je mimo," je v intervjuju priznal Jurij, ki naj bi redno hodil tudi na dodatne zdravniške preglede, saj si želi zdravje čim prej 'sanirati', zato vso energijo usmerja v zdravje in v gledališke obveznosti. 

Da gre Juriju res na bolje, smo se lahko pred dnevi prepričali v ljubljanski Drami, kjer je doživel premiero veličastne drame Kaligula.

Več o njegovih zdravstvenih težavah in novi gledališki predstavi lahko preberete v aktualni številki revije Nova.

Priporočamo