Jurij Zrnec: Legenda se vrača na oder!

Vir: Lea
17. 2. 2011

Razprodana Hala Tivoli, število ponovitev: 369, število obiskovalcev: 191.597. Fenomen brez primere, ki ga občinstvo znova želi videti na odrskih deskah. Znova prihajajo moški, ki znajo nasmejati, moški, ki bodo zaupali, kaj mislijo oni in kako to razumejo one.

Moški, ob katerih ženske prikimavajo, možje pa se zamislijo. Ekipa, ki jo sestavljajo Lado Bizovičar, Sebastijan Cavazza, Matjaž Javšnik, Rado Mulej, Matjaž Tribušon na čelu z režiserjem in igralcem Jurijem Zrnecom, se bo v tako imenovani ‘limited edition’ znova predstavila najprej 20. februarja v Radljah ob Savi, dan pozneje v Portorožu, nato jih pot vodi v štajersko prestolnico, v Mengšu pa bodo nastopili še na zadnji dan februarja in osrečili vse predstavnice nežnejšega spola ob dnevu žena.

Po obiskanosti je najuspešnejša predstava na gledaliških odrih prehitela celo filmsko uspešnico Petelinji zajtrk, obenem pa je za las tudi pred filmom Gremo mi po svoje, v katerem, zanimivo, znova blesti Jurij Zrnec. Mojster Zrnec je tako trenutno slovenski rekorder brez primere.