Jurij Zrnec: Leni bo dobila družbo

Vir: Story
8. 4. 2011

Igralca Sabina in Jurij Zrnec bosta poleti drugič postala starša. Nosečniški trebušček se Sabini že pozna, še vedno pa je aktivna na gledaliških deskah SNG Drame in trenutno igra v komediji Bumbar Georgesa Feydeauja.

Sabina in Jurij bosta starša ponovno postala poleti, ravno okoli tretjega rojstnega dne njune prvorojenke Leni. Sabina je za Story o svoji nosečnosti tudi spregovorila, saj ne želi, da bi bile objavljene napačne informacije.

Story: Ali drži, da ste že v petem mesecu nosečnosti?

Ne, to ne drži. Sem ravno na začetku četrtega meseca, tako da v gledališču še vedno igram. No, le v tistih bolj zahtevnih predstavah ne igram več. Tudi snemala bom, dokler bom lahko.

Story: Kako se počutite?

Počutim se odlično, saj sem ravno iz prvih treh mesecev, ki so bili kar naporni. Prvo trimesečje je po pričakovanjih zaznamovala slabost, ki me je kar močno ovirala. To me je sicer malo presenetilo, ker pri prvi nosečnosti ni bilo tako hudo. Ampak zdaj je to že mimo in se počutim odlično.

Story: Kako se je vaša hčerka Leni od­zvala na veselo novico?

Ko sva povedala Leni, da bo dobila bratca ali sestrico, je bila zelo vesela, čeprav nekako te informacije še ne razume popolnoma. Iz tega ne bomo delali nečesa velikega, dokler se ne bo videl trebušček, ker naj bi bili otroci zaradi tega malo razdraženi, kar naj bi se poznalo na njihovem vedenju. Vendar sem prepričana, da bodo stvari ubrale svojo pot in bo vse v redu. Vsi trije se imamo fino in že komaj čakamo, da se nam pridruži nov družinski član.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story