Jurij Zrnec med pogovorom pri Zvezdani Mlakar razkril, da je imel koronavirus: Izgubil je vonj in bil je utrujen

Jurij Zrnec med pogovorom pri Zvezdani Mlakar razkril, da je imel koronavirus: Izgubil je vonj in bil je utrujen (foto: Mare Vaupotič) Mare Vaupotič
13. 10. 2020

Minuli konec tedna je naš igralec gostoval v oddaji Zvezdane Mlakar, njun pogovor pa je bil izjemno iskren in preprosto čudovit.

Odprla sta različne teme, tudi zasebne - med drugim je odkrito spregovoril o svoji ločitvi od Sabine Kogovšek -  že na začetku pa je Jurij razkril, da je imel koronavirus.

"Pred kratkim sem imel korono, pravijo, da sem imun. Pravijo, da sem ene dva ali tri mesece dober." Kar tri tedne je bil zaprt v stanovanju, edini njegov simptom pa je bila izguba vonja. "Lahko bi gorelo zraven mene, pa ne bi vedel, da gori," je opisal svojo izkušnjo s korono.

Poleg tega je čutil utrujenost, bal pa se je tudi za svoje najbližje. Pred diagnozo se je namreč udeležil več zasebnih praznovanj. Ko je slišal, da ima korono, je jokal, saj se je bal, da je nekoga okužil. Tri tedne se je opazoval, bal se je, da bi bolezen napredovala - Jurij je namreč pred časom prebolel tri pljučne embolije, tako da bi se mu lahko stanje res poslabšalo. A na srečo se to ni zgodilo.

No, ljudje, s katerimi je bil Jurij v stiku, se niso okužili. Sam ni vedel, kje se je okužil, a na srečo se je vse izšlo dobro.Priporočamo