Jurij Zrnec: Noga ga še vedno ne uboga

Vir: Story
23. 5. 2013

Igralec Jurij Zrnec se je v zadnjem letu bolj malo pojavljal na slovenskem estradnem nebu, saj ga je lanska poškodba noge za kar nekaj tednov priklenila na domačo posteljo.

"Noga me še vedno ne uboga, tako kot bi me morala, zato je moja zvesta spremljevalka palica, to pa še ne pomeni, da nič ne delam," je povedal Jurij, ki se je pred kratkim vrnil na gledališki oder, tam ga bomo sicer še nekaj časa videli s palico, vendar pa je vesel, da se spet vrača v ustaljene delovne tirnice.

Minulo leto je bilo za celotno družino Zrnec vse prej kot lahko, saj je Jurijevo zdravstveno stanje pustilo posledice tudi na zakonu, ki je bil pred meseci tik pred propadom, kar je takrat za našo revijo potrdila tudi njegova žena Sabina.

"Ta preizkušnja je na vseh pustila pečat in zagotovo ni bilo lahko. Zato se nama je zdela to, da nekaj časa ne živiva pod isto streho, najbolj pametna odločitev. Da si za nekaj časa odpočijemo drug od drugega in si dopustiva, da v miru razčistiva, kar naju muči na osebni ravni in vse, kar se tiče najinega odnosa," je bila iskrena Sabina.

Več v novi številki revije Story, v kateri boste izvedeli, kako je odmor, ki sta si ga igralca vzela po petih letih zakona, vplival na njun odnos.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 22/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 22/2013

Story Story 22/2013, od 22. 05. 2013