Jurij Zrnec povedal bolečo resnico o ločitvi, ki jo še do danes ni prebolel

Jurij Zrnec povedal bolečo resnico o ločitvi, ki jo še do danes ni prebolel (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
14. 10. 2020

Igralec Jurij Zrnec je nedavno gostoval v oddaji Zvezdana na nacionalni televiziji, kjer je spregovoril tudi o svoji ločitvi, ki je zanj še vedno rak rana. Pred leti se je ločil od igralke Sabine Kogovšek, s katero ima dve čudoviti hčerki.

"Še danes jo to rak rana. Čeprav je vse v redu, punci sta čudoviti, s Sabino se dobro razumeva …  Marsikdo, ki sliši, kako se imamo, si misli kako, kaj, kako ste skupaj? Hvala bogu, ker smo dobri ljudje."

Preberite še: Tako je danes videti Jurij Zrnec, vitek in pomlajen, poglejte si fotografijo

"Takrat so bile tudi misli, da bi človek potegnil eno črto in en konec. To je čustven bankrot, to je konec, jaz nisem več videl poti. To, da sem 'pustil otroke' je bilo meni nekaj tako nesprejemljivega, pustiva iz kakršnega koli razloga. Da sem to dovolil, čeprav mogoče ni bilo v moji moči, pa to sta bili majhni punci, nista niti vedeli. To je nekaj, kar se nerad spomnim in tudi nerad govorim o tem, ker je bilo res zelo težko, hkrati pa, če komu pomaga, otroci so naš največji zaklad in če pač gre ali ne gre, treba je pogledati te draguljčke in očke in delati vse samo za njihovo dobro."

"Otrok ni tiste tri minute užitka, imet otroka je ena odločitev, pretehtana odločitev, ker samo ljubezen ne bo dovolj, stroški so visoki. Ampak valda boš naredil čisto vse, da ta otrok ne bo občutil nobene teže. Mama je sveta, oče je svet, za koga živimo?" 

Jurij je v oddaji razkril tudi to, da je prebolel koronavirus. Na srečo ni imel drugih simptomov kot izgubo vonja in rahle utrujenosti. Danes se počuti dobro, še vedno pa ne ve, kje se je okužil.

Priporočamo