Jurij Zrnec: Ujet s čikom

Vir: Nova
27. 3. 2012

Čeprav je igralec uradno še vedno na bolniškem dopustu, saj po kolapsu pred štirimi meseci še vedno okreva, smo ga ujeli med sprehodom po mestu – s čikom v ustih.

Naključni paparac, ki nam je dostavil fotografije, slavnega igralca sprva ni prepoznal, saj naj bi bil močno spremenjen, tudi shujšan. Njegovo pozornost je pritegnil šele pogovor med Jurijem in starejšo damo (najverjetneje Jurijevo mamo ali taščo), ki je Juriju predala voziček z otrokom.

»Ona je Jurija poimenovala z imenom in dejala, kako vesela je, da je lahko pazila na njegovega otroka. Da se počuti res mlado, saj so jo mimoidoči zamenjevali kar z otrokovo mamo, niti ne z babico. In še, da je bil mali zelo priden.«

Strasten kadilec

Jurij je nato s svojo petmesečno hčerkico Lolo nadaljeval sprehod proti Stari Ljubljani, vmes srečal še nekega znanca, s katerim sta poklepetala v angleškem jeziku, nato pa se odpravil naprej.

Očitno mu je nato na svežem zraku zadišala še ena cigareta. Na prehodu za pešce pri veleblagovnici Nama je Jurij poskušal kar med hojo prižgati, a mu zaradi rahlega vetrca to nikakor ni uspelo.

Ker je bila želja po cigaretnem dimu res velika, je čez enega od najprometnejših prehodov za pešce v prestolnici prekolovratil na drugo stran ceste in na koncu mu je le uspelo. S cigareto v ustih, sončnimi očali in z otroškim vozičkom pred sabo je nato nadaljeval proti Stari Ljubljani.

Jurij se je sicer izkazal kot skrbni očka, mala je ves čas le spala v vozičku, vse pripomočke za dojenčka je imel poveznjene kar v nahrbtniku na ramah, a ko bi vsaj še bolj pazil na svoje zdravje.

Zdravniki sicer po pljučni emboliji predpišejo zdravljenje z ustreznimi zdravili, kisikom in po potrebi z antibiotiki, priporočljivo pa je tudi zadostno gibanje. Seveda si vsi želimo, da bi se Jurij čim prej vrnil v javnost, na predstave in dogodke, zato naj le pazi nase.

Priporočamo