Jurij Zrnec zdaj ve, kje se je okužil s koronavirusom

Jurij Zrnec zdaj ve, kje se je okužil s koronavirusom (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
23. 10. 2020

Igralec Jurij Zrnec je pred kratkim v oddaji pri Zvezdani Mlakar razrkil, da je bil okužen s koroanvirusom, zdaj pa je jasno tudi to, kje je do okužbe prišlo.

Igralec Jurij Zrnec je nemalo šokiral, ko je v oddaji pri Zvezdani Mlakar obelodanil, da je prebolel koronavirus in da je bil ob rezultatih testa, da je pozitiven povsem v šoku. "Ko sem izvedel za okužbo, je bila zame to prava mora, groza! Najprej sem pomislil, koga vse sem okužil naprej, morda celo življenjsko ogrozil (starša, drugi šibkejši člani razširjene družine). Prijatelj je moral celo odpovedati poroko! Če se malo pohecam, sem ga na nek način “rešil”, mu dal čas za ponoven razmislek (smeh). A k sreči ni zbolel, od ogromno možnih kandidatov, nihče," je v oddaji povedal Jurij.

Preberite še: Tako lepo srčno izbranko ima Jurij Zrnec, videti sta čudovit par

Zdaj ve tudi to, kjer je virus "staknil" in kako je do tega prišlo. "Pred kratkim sem izvedel in zdaj lahko trdim z gotovostjo: na fitnesu (v tistem tednu je tam zbolelo 5 ljudi)! Naj pa poudarim, da so res vestno skrbeli za čistočo, razkuževanje ... ampak je bil virus bolj “fit”.“

Jurij je danes povsem zdrav, vesel, da je vse za njim in upa, da se kaj takšnega ne bi več ponovilo.