Justin Bieber z zadnjo objavo na Instagramu še dodatno začinil govorice, da bo postal očka

Justin Bieber z zadnjo objavo na Instagramu še dodatno začinil govorice, da bo postal očka (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2019

Slavni pevec Justin Bieber se v zadnjem času bori z depresijo in pomanjkanjem motivacije, vse pa že, da bi znal že prav kmalu prvič postati očka.

Ameriški mediji že nekaj časa ugibajo ali je mogoče, da bo Justin Bieber že prav kmalu prvič postal očka. Zdaj pa je pevec takšne govorice še dodatno začinil, ko je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo, kjer je slikan trebušček njegove lepe žene Hailey Rhode Baldwin. Pevec je objavil fotografijo in na njen trebušček zapisal: "To je moj prst." Številni so tako prepričani, da je prav s to fotografijo potrdil nosečnost in da naj bi bil slavni par v veselem pričakovanju.

Ameriški mediji so se v zadnjem času razpisali, da naj bi bil njun zakon v krizi, vse zato, ker naj bi Justin še vedno hrepenel po svoji bivši izbranki Seleni Gomez. Številni so prepričani, da je pevec še vedno ni prebolel in da jo še vedno neznansko pogreša.

No, kakorkoli že, prav kmalu bo namreč jasno ali bo slavni par zares okusil čare starševstva in ali bosta uspela premagati krizo v zakonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Priporočamo