Jutri zadnje slovo od Filipa Kocijančica

Filip Kocijančič (foto: revija Nova) revija Nova
15. 9. 2014

Jutri se bodo prijatelji in sorodniki poslovili od novinarja in voditelja Filipa Kocijančiča

"Bil si z nami od naših prvih številk, nekateri pa te poznamo še, ko si bil mladoleten in si šele začel vstopati v novinarski svet. In zdaj te ni več.Ni več tvojega gromkega smeha, tvojega objema in poljuba vsakič, ko si stopil v redakcijo. Ni več tvojih šal. Tisti hip, ko smo izvedeli za tragično prometno nesrečo, je del vsakega izmed nas, ki smo te poznali, odšel s teboj ... Odšel si poln načrtov, ki si jih imel s svojo ljubeznijo Jinny Ribič. Z žarom si nam zaupal, da komaj čakaš, da zopet obiščeta Tajsko, deželo, ki sta jo oba tako zelo ljubila ... Težko je pisati o tem, da se ne bomo nikoli več videli. Pogrešali te bomo."

Tako smo novinarji edicij Adriemedie danes v reviji Nova počastili slovo občasnega sodelavca Filipa Kocijančiča, ki mu je življenje prejšnji teden vzela cesta.

Jutri se bodo od prijatelja, očeta in ljubečega partnerja poslovili v ožjem družinskem krogu, pa je na Facebooku sporočila njegova strta srčna izbranka Jinny Ribič:

"Tisti, ki ste imeli radi mojega Filipa, vam sporočam, da je pogreb v torek od 10.00 uri na Žalah v Ljubljani, kjer ga lahko še zadnjič pospremimo na njegovi poti."

Priporočamo