K Mihi Hercogu zdaj prihajata kar dve temnolaski in ena je zelo znana Slovenka, tukaj so vse podrobnosti (+izjava Mihe Hercoga)

13. 6. 2023
Deli
K Mihi Hercogu zdaj prihajata kar dve temnolaski in ena je zelo znana Slovenka, tukaj so vse podrobnosti (+izjava Mihe Hercoga) (foto: Planet TV/Posnetek zaslona)
Planet TV/Posnetek zaslona

Glasbenik Miha Hercog ne skriva, da mu ženitnih ponudb po ločitvi od Saše Lendero ne manjka, vse pa se zdi, da na lepe ženske čare ni niti najmanj imun.

Glasbenik Miha Hercog, ki je pred časom razkril, da se ločuje od pevke Saše Lendero, je ponovno v središču pozornosti. Tokrat pa ne zaradi svojega osebnega življenja, temveč zaradi svoje udeležbe v priljubljeni televizijski oddaji Riba raca rak. Oddaja, v kateri znani Slovenci kuhajo za druge znane Slovence, je postala pravi hit med gledalci, saj poleg okusnih jedi prinaša tudi obilo zabave in nepozabnih trenutkov.

V prihajajoči ekipi oddaje Riba raca rak bomo imeli priložnost spremljati Miho Hercoga v vlogi kuharja, skupaj s še nekaj drugimi znanimi obrazi. Med njimi bosta pevec Damjan Murko in pevka ter vplivnica Kataya, ki je s svojim talentom in privlačnim videzom pridobila veliko pozornosti javnosti. Poleg njiju bo v oddaji sodelovala tudi Andreja Košir, ki smo jo lahko spoznali tudi v šovu Exatlon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Glede na to, da se Miha Hercog ni mogel upreti skušnjavi in je obe dekleti, Katayo in Andrejo Košir, že stisnil v svoj objem, so se številni začeli zabavati in ugibati o morebitnih romantičnih iskricah med njimi. Njegove oči naj bi se neprestano zadrževale na bujnem dekolteju pevke Kataye, kar je še dodatno podžgalo domišljijo in ustvarilo različne špekulacije. Seveda pa se mnogi že zdaj muzajo, da bo imel doma kar dve postavni temnolaski in duhovitega Damjana Murka in mnogim domišljija že nagajivo dela svoje zgodbe. Miha je ob tem samo modro zapisal: "Ta teden kuhamo mi… tralalala tralalali… 👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳🍽️🍖🍤 @franko_bajc pa manjka, ker za nas pripravlja zajtrk."

Miha Hercog, Damjan Murko, Kataya in Andreja Košir bodo sodelovali v oddaji s ciljem, da pripravijo okusne jedi in hkrati nasmejijo gledalce. Gre za priložnost, da spoznamo njihove kuharske veščine in vidimo, kako se znajdejo v nepredvidljivih situacijah med kuhanjem.

Tako Miha Hercog kot tudi ostali udeleženci oddaje Riba raca rak so priznani in talentirani posamezniki na svojih področjih ter so že navdušili številne oboževalce. Zato že z veseljem pričakuje njihov nastop v oddaji, ki bo nedvomno prinesla veliko smeha, dobrih jedi in nepozabnih trenutkov za gledalce.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan