Kaaaj? Ta znana slovenska zvezdnica ima 27 let mlajšega, zelo je zadovoljna!

Kaaaj? Ta znana slovenska zvezdnica ima 27 let mlajšega, zelo je zadovoljna! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2023

Uresničila se ji je velika želja in končno je srečno zaljubljena. Razkrila nam je, kako jo razvaja njen 27 let mlajši ljubimec.

Znana resničnostna zvezdnica Rasema Begulić je z nami delila svojo srečo. Po dolgih letih čakanja je ta le potrkala na njena vrata, do ušes se je zaljubila v postavnega moškega, ki je star 37 let.  No, tudi ona je pri svojih letih videti res odlično!

"Spoznala sva se, ko sem mu spekla burek," je razkrila za govori.se in pojasnila, da ima zelo rad njeno kuho, ona pa mu zelo rada pripravi kaj okusnega.

"Razvaja me, vozi na morje in v Italijo. Nosi me po rokah in najina ljubezen traja že štiri mesece," nam je razkrila Rasema in dodala, da sta skupaj vsak dan, nikoli jima ni dolgčas.

"Leta res nič ne pomenijo, važno je, da se imata dva rada. Moja zadnja zveza je trajala sedem let, tudi on je bil mlajši, a ta je še mlajši od njega," je srečna dodala in razkrila, da je zelo visok. "Mlajši je, lepši in ima čudovite bele zobe, kar mi je zelo všeč." No, zdaj nama lahko samo še zaželimo vso srečo.

  • Morda bi vas še zanimalo: "Nikoli ne bi šla nazaj, ampak v preteklosti ne bi spremenila nič." Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.