Kaaaj?! Take Petre Kerčmar in Janija Muhiča še nismo videli, tole je bilo presenečenje za čisto vse!

23. 5. 2024
Deli

Tokrat sta razkrila tisto, kar je bilo gledalcem dolga leta skrito ...

Jasno je, da sta Petra Kerčmar in Jani Muhič odlična voditelja, ki ju gledalci POP TV-ja zvesto spremljajo že vrsto let. Nista samo sodelavca, skozi leta se je med njima razvilo tudi iskreno prijateljstvo. No, pred kamerami sta izjemno profesionalna in izvrstno opravljata svoje delo. Kaj pa se dogaja, ko kamere niso prižgane?

To so razkrili na POP TV-ju, kjer so skupaj z ustvarjalcem vsebin Blažem Vižintinom pripravili zabavne intervjuje na YouTube POP šoov z Blažem. Začela sta kar voditelja najbolj gledane informativne oddaje 24UR, Petra in Jani. Gledalci ju lahko spoznajo v povsem drugačni luči!

V zanimivem videoposnetku boste tako lahko izvedeli, kdo ima zadjo besedo, kdo je obseden s čistočo, kdo prodaja jajca, ali sta že kdaj pomislila na to, da bi dala odpoved, pa tudi, kaj se pravzaprav dogaja v zakulisju oddaje med oglasnimi bloki. To so teme, ki zanimajo čisto vse.

Blaž Vižintin bo tudi v prihodnje gostil še druge medijske obraze. Deležni bodo malce drugačnih vprašanj, kot so jih vajeni. Vsakega gosta bo ob tem še čakal izziv, ki bo gledalce nadvse zabaval. Naslednji njegovi gostje bodo priljubljeni kuharski sodniki šova MasterChef Slovenija, so še sporočili z naše največje komercialne televizije. 

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec