Kaj bo na odru preozbraz pokazal inženir elektrotehnike oziroma muzikant Matic Supovec?

Kaj bo na odru preozbraz pokazal inženir elektrotehnike oziroma muzikant Matic Supovec? (foto: POP TV) POP TV
21. 9. 2019

35-letni Matic Supovec, ki prihaja iz Šmarja pri Jelšah, pred pričetkom šova Znan obraz ima svoj glas pravi, da si se ne predstavlja, kako bi vse skupaj izpadlo, če bi moral na odru hoditi v petkah. No, za prvo oddajo mu bodo ustvarjalci pogledali čez prste, saj se bo inženir elektrotehnike, ki je pu duši rocker, prelevil v AC/DC.

In česa se še najbolj veseli v naslednjih nedeljskih druženjihna POP TV? "Najbolj se veselim zabave, spoznavanja novih stvari na glasbenem področju. Nikoli sem nisem toliko ukvarjal z odrskim nastopom, zato komaj čakam, kako bodo potekale vaje z drama učiteljem in plesom," je odgovoril Matic Supovec, ki si šteje v veliko čast, da so ga izbrali med vso množico glasbenikov: "Rekel sem si, da bo to en velik kamen v mozaiku življenja, ki se ga bom lahko spominjal in mogoče vnukom kazal posnetke ... "

Za vse tiste, ki ne poznajo Matica Supovca naj povemo, da je vokalist v ansamblu Unikat (slika spodaj), med svoje največje uspehe na glasbenem področju pa si šteje to, da so poslupalci zelo lepo sprejeli avtorske skladbe, ki so jih posneli z Ansamblom Unikat (Srce ne razume, Kar je moje, je tvoje ...)

Priporočamo