Vaaau, poglejte si dom, ki si ga je Boštjan Romih delil z Laro, s katero se zdaj ločujeta, le kaj bo s hišo?!

26. 3. 2024
Deli
Vaaau, poglejte si dom, ki si ga je Boštjan Romih delil z Laro, s katero se zdaj ločujeta, le kaj bo s hišo?! (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Pred kratkim je kot strela z jasnega udarila novica, da se ločuje par, ki je v slovenski javnosti veljal za trdnega.

Priljubljeni voditelj Boštjan Romih in uspešna arhitektka Lara sta se odločila za razhod. Oba sta diskretni osebi, tako da o razlogih javno ne razpravljata, prav tako je Boštjan ob tem za revijo Suzy dejal: "Ker je to za vse nas velika in boleča preizkušnja, prosiva za uvidevnost in razumevanje. Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti." In njegovo prošnjo vsekakor gre spoštovati.

Sicer pa imata z Laro tri otroke, hčerki Roso in Lilo ter sina Dana. Vsi skupaj so živeli v hiši, ki jo je zasnovala prav Lara. Gre za pravi sanjski dom in za hišo, v kateri bi takoj živel marsikdo. Polna je svetlobe, razgled pa je čudovit. Kot sta razkrila že pred nekaj leti, je Lara hišo povsem sama tudi opremila, za njeno gradnjo pa sta potrebovala leto in pol.

V posnetku, ki ga je mogoče najti na YouTubu, je takrat Lara dejala, da jim je vsem skupaj najbolj všeč stik z naravo. "Stopiš ven, gozd, kostanj, gobe, srna, lisica ali zajec pred hišo. Živali včasih pridejo zelo blizu," je poudarila.

No, ta hiša je bila vrsto let njihov družinski dom in prepričani smo, da bosta tako zreli osebi, kot Boštjan in Lara brez dvoma sta, našla rešitev, ki bo sprejemljiva za vse.

Čeprav sta se Boštjan in Lara odločila, da bosta šla vsak po svoji življenjski poti, ju bodo za vedno družili njuni trije otroci. Vsi trije res dobro vedo, kako zelo rada jih imata oba starša in tudi to, da jim bosta vedno stala ob strani, ne glede na vse oziroma na njun razhod.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik