Ona ima posebno mesto v življenju Boštjana Romiha, le kaj se dogaja zdaj?

4. 5. 2024
Deli
Ona ima posebno mesto v življenju Boštjana Romiha, le kaj se dogaja zdaj? (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Po ločitvi se javno ni kaj dosti oglašal, a marsikoga zanima tole ...

Pred časom je odjeknila novica o ločitvi voditelja Boštjana Romiha in Lare. Imata tri otroke, že pred časom pa je v njihov dom prišla psička, ki jo je Boštjan takrat pokazal na svojem Instagram profilu.

Ob prikupnem prizoru je zapisal:   "Nova družinska članica, naša sreča! Bejbika z uradnim imenom: Upper Carniola Key To My Happiness. Pasma: Šetlandski ovčar." Njegovi sledilci so se kar stopili, ko so zagledali majhno psičko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bostjan Romih (@bostjanromih)

No, od dneva njenega prihoda v dom družine Romih je minilo že kar nekaj časa. Za psičko so skrbeli vsi, Boštjan, Lara in njuni trije otroci, hčerki Rosa ter Lila in sin Dan. Zdaj, ko sta se s soprogo razšla, pa številne zanima, kaj bo z družinsko psičko.

Znana Slovenka je po ločitvi morala v najemniško stanovanje, zdaj pa ji je (skupaj z otrokoma) takole ...

No, v našem uredništvu smo prepričani, da sta z Laro že našla rešitev in da se bo družinski psički godilo tako, kot se ji je doslej. Jasno je, da ji ljubezni nikoli ni manjkalo ter da bo tako tudi naprej.

Tako Boštjan kot Lara sta odgovorni osebi z izjemnim občutkom do vseh okrog sebe, tudi do hišne ljubljenke. Kljub njunemu razhodu bosta poskrbela, da psička tega ne bo začutila in da bo še naprej deležna vsega razvajanja - tako kot doslej.

Preberite še: